بررسی عطر

میـــِل دو بوا: ساده اما سخت و متفاوت: بررسی عطر میلِ دو بوا از برند سغژ لوتانس

بررسی عطر

نام عطر: سغژ لوتانس میــِل دو بوا – Serge Lutens Miel Du Bois

سال تولید: ۲۰۰۵

گروه بویایی: شرقی و چوبی – Oriental Woody

عطار: کریستوفر شلدریک – Christopher Sheldrake

فصول استفاده: پاییز و  زمستان

میــِل دو بوا یکی دیگه از عطرهای هنری، منحصربفرد از عطار دیوانه (شما بخونین خیلی خوب!) برند سغژ لوتانس یعنی کریستوفر شلدریک هست که یه کار کلاسیک ساده و در عین حال فوق العاده رو با یه پیچ و تاب کمی مدرن ساخته و به بازار ارائه داده. عطری که شاید به مزاج خیلی ها خوش نیاد اما از نظر زیبایی رایحه و تصویری که تو ذهن استفاده کننده حکاکی میکنه بینظیره.

تو شروع عطر ما رایحه گرم و شیرین عسل رو داریم که بویی شبیه به این آبنباتهای عسلی قدیمی رو میده که زر ورق طلایی داشتن و روشون عکس زنبور بود. در کنار اون یه رایحه ضعیف سبز، تمیز و کمی صابونی از گل زنبق قرار داره که یه حالت پودری ملایمی رو هم بوجود میاره و البته معتقدم یه بوی گلی دیگه هم کنار زنبق هست و زنبق تنها رایحه گلی حاضر تو این عطر نیست. ترکیب ایجاد شده از همون ابتدا نشون میده که با یه عطر روتین و معمولی طرف نیستین و علیرغم جذابت و دلچسب بودنش حس نسبتا متفاوتی هم داره.

مدت زمان زیادی نمیگذره که حس سبز و کمی صابونی زنبق از بین میره و زنبق و حس پودریش با سرعت زیادی شروع میکنه به قدرت گرفتن و تاخت و تاز کردن! رایحه آبناب عسلی مانند هم از گرما و شیرینیش کاسته میشه و حالا یه حس خیلی طبیعی از عسل خصوصا بوی موم عسل رو به نمایش میذاره که خیلی خیلی دلچسبه! رایحه زنبق یه حس پودری، خاکی و ریشه ای بسیار قوی و بینظیری رو به رایحه عسلی و موم عسلی عطر اضافه میکنه که ترکیبی متفاوت و جادویی هست و شخصا منو دیوانه میکنه و حس پودری اون منو تا حد زیادی یاد حس پودری عطر کلاسیک بینظیری بنام Knize Ten میندازه که جزو بهترین هاست. یه حس پودری خاص یه چیزی شبیه به آرد نخودچی مانند که خیلی حس جالبی به عطر میده.

کم کم رایحه عسل ضعیف و ضعیفتر میشه و میره تو حاشیه پنهان میشه و در عوض عرصه رو برای آشکار شدن مُشک باز میذاره در حالیکه روایح چوبی ملایم و مشخصی هم از فرصت استفاده میکنن و میان خودشونو بین روایح عطر جا میکنن. تو قسمت پایه ما با یه رایحه پودری، خاکی و ریشه ای مانند از زنبق روبرو هستیم که یه حس مُشکی متعادل و یه تلخی ملموس از چوبها باهاش ترکیب شدن.

درست زمانی که عطر داره ساعتهای آخر عمرشو روی پوست شما سپری میکنه و فکر میکنین که دیگه از تغییرات خبری نیست، روایح پودری و چوبی تا حد زیادی آروم میشن و حالا عطر یه تم مُشکی، انیمالیک و حیوانی پیدا میکنه که شما رو قطعا سورپرایز میکنه.

با توجه به ساختار نسبتا متفاوت عطر اینکه بصورت رسمی یا روزانه استفاده بشه رو به خود شما واگذار میکنم. اگر جرات استفاده شو دارین ازش استفاده کنین!

پخش بوی عطر در سطح متوسط به بالایی قرار میگیره و ماندگاری ۶-۷ ساعته اش هم کاملا مورد قبول هست.

 

برچسب ها
مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

6 دیدگاه

  1. واااای چه عطری خیلی مشتاقم تستش کنم‌. منظورتون از اینکه گفتین اگه جرات استفاده اش رو دارین ازش استفاده کنین چیه؟؟

      1. اقا کیوان خبر دارین قیمت borneo 1834 در ایران تقریبا چقدره؟؟چون مثل اینکه نسخه ۵۰ میلش خیلی گرون تر از مثلا شرگی میفروشنش

          1. لامصب همین عطر ۷۵ میلش چون سری اگسکلسیوش هست خیلی گرونه اینجا دارن ۹۲۰ تومن میفروشنش. اقا کیوان شنیدم سرج داره بعضی از عطراشو با شبشه جدید ۱۰۰ میل میزنه ایا این عطر جزو این دسته هست؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
Web Statistics
بستن
بستن

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید